Lezersnieuws

Jurk aan de Rijn

Jurk aan de Rijn, de hippe tweede hands dameskleding beurs, verkoopt dit najaar grote én kleine jurken; tweedehands meisjes- en dameskleding in alle soorten en maten.

Bovendien zijn er drie outlets met merken van Le Pep, Kiddokek en andere Nederlandse merken voor lage prijzen.

Maak Kanker Kansloos!!!!

Persbericht.

Kanker Kansloos maken met spaarpunten, tegoedbonnen en cadeaubonnen.

Ireneplein krijgt basketbalring door Burendag

Het Ireneplein is sinds vandaag een basketbalplek rijker. Het initiatief kwam van een aantal buurtbewoners die via Burendag een aanvraag hadden gedaan bij het Oranjefonds. Door samenwerking tussen buurtbewoners, het Oranjefonds en Sporthuis Bunnik is de basketbalplek gerealiseerd.

inloopspreekuur Beter een goed buur dan een verre vriend

Ideeën voor je buurt? Burenoverlast? Last van hondenpoep? In bibliotheek Idea Bunnik staat het inloopspreekuur Wonen en leven op 3 oktober in het teken van buren en je buurt. Stel je vraag direct aan een medewerker van woningcorporatie Portaal of de wijkagent.

Klaverjassen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u klaverjassen op 28 september van 13.30-16.30 uur in de kantine van Celeritas aan de Tolhuislaan 3L te Bunnik. Er wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd. Inl. bij Jeanine ten Berg (0306562703)

Internetcafé/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert op 3 oktober van 10.00-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek, MFA Kersentuin te Bunnik. Toegang is gratis. Voor koffie/thee wordt een kleine vergoeding gevraagd. Inl. bij Diny Althues, tel. 0612542510.

Tafeltennissen met SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert op 29 september van 15.30-16.45 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Inl. bij Marianne Gademan, tel. 0306567180.

Jong Nederland is weer van start gegaan

Jong Nederland gaat weer van start met haar wekelijkse clubavonden vanaf week 40 (eerste week van oktober). Kinderen vanaf groep 5 van de basisschool t/m de 4e klas van het voortgezet onderwijs kunnen één avond in de week bij Jong Nederland terecht voor sport, spel en creativiteit.

Nieuw in Utrecht: SmaakMakers Tour

Houd je van lekker uit eten gaan? Zou je Utrecht culinair (nog) beter willen leren kennen en houd je ook nog van fietsen? Dan is SmaakMakers Tour het perfecte uitje!

Dag van de Leidster bij peuterspeelzaal Kruimeltje

Op donderdagochtend 21 september 2017 werden de leidsters van peuterspeelzaal Kruimeltje van KMN Kind&Co even flink in het zonnetje gezet. Het is de Dag van de Leidster. Op deze dag wordt extra waardering getoond aan leidsters van kinderdagverblijven.

Pagina's