Lezersnieuws

Ook de Bunnikse leden van Zonta Utrecht zeggen nee tegen geweld tegen vrouwen

Aanstaande zaterdag zeggen duizenden vrouwen wereldwijd NEE tegen geweld tegen vrouwen.

Digitaal café/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert iedere dinsdagochtend van 10-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek te Bunnik. Toegang is gratis. Voor koffie of thee wordt een kleine vergoeding gevraagd. Inl. bij Diny Althues, tel. 0612542510.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 1 december vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Inl. bij Thecla Roothuis, tel. 0306563616.

Sing-in SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert op maandag 4 december van 10.00-11.45 uur een Sing-In in de Witte Huisjes te Bunnik. Inl. bij Thecla Roothuis

0306563616.

MOA | Museum Oud Amelisweerd zoekt vrijwilligers

MOA draait voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers en is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen. Hou je van kunst en natuur en werk je graag mee aan het succes van het museum? Word dan vrijwilliger bij MOA!

Peutermuziekles bij Ouders & Kidscafé op woensdag 6 december a.s.

"Klap eens in je handjes, blij blij blij...'. Wie zingt dit nu niet met zijn baby of peuter? En hoe leuk is het om met een groep peuters liedjes te zingen en te dansen?

Fifa 18 toernooi voor 10-12 jaar

Op vrijdag 1 december 2017 organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel weer een Fifa 18 toernooi voor groep 7 en 8 in de MFA/ bibliotheek van Bunnik. Er is een speciale gast, de e-sporter van FC Utrecht!! En er zijn ook leuke prijzen te winnen.

Dé Fair waar je gewoon blij van wordt!

Wilt u heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de komende feestdagen? Kom dan naar de sfeervolle Kerstfair op het terrein van Huis Doorn. Geniet onder het genot van een warm drankje met lekkernij van live gezongen Christmas Carols.

Kerstboom kopen voor het goede doel

Koop een kerstboom voor het jongerenproject.

De jongeren van World Servants Zeist zijn druk bezig kerstbomen te verkopen.

JE LEVENSREIS

Studiemiddag van Shofar HaMashiach op zondag 10 december aanstaande van 14.00 uur - 16.45 uur in College de Heemlanden te Houten.

Thema: In de schuilplaats van de Allerhoogste.

Pagina's