• Binary Data bunniksride
  • De Bunniks Ride Mijlpaaltjes

    Bunniks Ride

Bunnik's Ride 2018

09-03-2018, 11:26 | Lezersnieuws | Gerrit

Na het succes van vorig jaar wordt op 24 juni 2018 de tweede editie van Bunnik’s Ride georganiseerd door een team van C-VIS uit Bunnik. Dit jaar voor het eerst voor wielrenners en toerfietsers. Door te fietsen helpt iedereen mee geld in te zamelen voor het nieuwe Prinses Maxima Centrum in Utrecht. “Vorig jaar hadden we 250 deelnemers en konden we een cheque overhandigen van ruim 12.000 euro! Dat gaan we natuurlijk weer proberen”, aldus Gerrit van Heusden van Bunniks Ride. De wielrenners fietsen in groepen, onder leiding van een wegkapitein. De toerfietsers ontvangen een routebeschrijving en fietsen de routes zelfstandig in eigen tempo. Er zijn vier afstanden: 25 of 50 voor toerfietsers en 75 of 100 km voor wielrenners.

Start De start is bij de winkel van C-VIS. Voor koffie en koek wordt gezorgd en halverwege de tochten worden verzorgingsplaatsen ingericht. De fietsroutes voeren door het mooie Utrechtse landschap.

Finish De finish is in Bunnik weer bij de winkel van C-VIS. Hier worden de deelnemers getrakteerd op vers gebakken kibbeling van C-VIS en een drankje. DJ Jeroen zorgt voor passende muziek. “We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen, maar we gaan er een prachtige en gezellige dag van maken voor jong en oud”, aldus Chris de Graaf van Bunniks Ride.

Het Prinses Maxima Centrum Jaarlijks worden 600 kinderen geconfronteerd kanker. Ongeveer 80% van hen geneest. Dat betekent echter dat er jaarlijks ca.150 kinderen overlijden. Het Prinses Maxima Centrum wil een versnelling aanbrengen in onderzoek en de behandeling van kinderen met kanker. Hiervoor is geld nodig, veel geld. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw gebouw op de Uithof, dat in mei dit jaar officieel haar deuren opent. Vanaf dat moment is er sprake van één nationaal kankercentrum voor kinderen in Nederland.

Inschrijven Bunniks Ride Inschrijven voor Bunnik’s Ride 2018 is mogelijk via www.bunniksride.nl. Iedere deelnemer kan het unieke Bunnik’s Ride Mijlpaaltje bestellen. Voor niet fietsers, die Bunnik’s Ride willen steunen is er de mogelijkheid om donateur te worden. Ook is Bunnik’s Ride op zoek naar bedrijven in Bunnik die sponsor willen worden. De inschrijfgelden, de opbrengst van de verkoop van de Mijlpaaltjes en de donaties gaan voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum. De kosten voor de organisatie worden volledig door sponsoren gedragen.

Informatie Voor meer informatie zie www.bunniksride.nl of bel 0683 655 609.