• Bunniks Mooiste kinderloop

    Karel Bangma

Vrjjwilligers gezocht voor Bunniks Mooiste

18-06-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 september 2017, 00:00 tot 21:00

Locatie:

Langstraat t.o. 4, Bunnik
Dorpsplein
Bunnik

Vrijwilligers gezocht

Vind je het leuk om mee te werken aan de 11e editie van Bunniks Mooiste op zaterdag 2 september 2017, en ben je ouder dan 16 jaar? Je bent van harte welkom!

Het maakt niet uit wat je wilt doen, hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of wanneer je kunt helpen. Alle hulp is welkom! We zijn bijvoorbeeld op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het uitzetten van het parcours, de inschrijving, als verkeersregelaar of bij het opruimen na afloop. Je kunt je aanmelden via het formulier vrijwilligers, graag óók als je al eens vrijwilliger bent geweest! We kunnen circa 100 vrijwilligers gebruiken: vóór, tijdens en ná het evenement.

Naast vrijwilligers hebben we nog enkele leden voor de organisatie nodig, ter ondersteuning van de teams Website en Sponsoring. Lijkt het je leuk en denk je een bijdrage aan ons evenement te kunnen leveren: graag! Je wordt dan opgenomen in hetzij het team Website, hetzij het team Sponsoring.

Om Bunniks Mooiste te laten slagen hebben we jou nodig!

Hoewel de voorinschrijving nog maar kort geleden geopend is hebben de eerste 100 deelnemers zich al gemeld. Stel deze deelnemers dus niet teleur en geef je op als vrijwilliger om het evenement dor te laten gaan.