• De Bunnik's Ride Mijlpaaltjes

    Bunnik's Ride

Maximum aantal deelnemers Bunniks Ride bijna bereikt

21-04-2017, 11:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 25 juni 2017, 08:00 tot 15:00

Locatie:

, Bunnik
Start: Fietsboetiek Bunnik / Finish: C-VIS Bunnik
Bunnik

Het maximum aantal deelnemers voor het fietsevenement Bunnik's Ride is bijna bereikt. "We hadden niet gedacht dat het zó snel zou gaan", aldus Chris de Graaf van C-VIS, de initiatiefnemer van dit sportieve nieuwe fietsevenement in Bunnik. "Bunnik's Ride wordt ontzettend positief ontvangen en we krijgen alleen maar leuke reacties. Het belooft een super gezellig én sportief evenement te worden". Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 200 omdat het de eerste keer is dat het evenement wordt georganiseerd en de organisatoren willen ook vooral een veilig evenement.

Goed doel

Er wordt gefietst in kleine groepen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het nieuwe Prinses Maxima Centrum op de Uithof. Begin volgend jaar wordt dit nieuwe centrum voor kinderoncologie geopend. "Ook met het inzamelen van geld gaat het goed", volgens Gerrit van Heusden, mede organisator van het evenement, "maar donateurs en sponsoren zijn natuurlijk altijd van harte welkom, daar hebben we uiteraard geen limiet voor". Ook zijn de Bunnik's Ride Mijlpaaltjes en het Bunnik's Blond bier nog te koop in de winkel van C-VIS en Bunnik&Wine. Het definitieve eindbedrag wordt bekend gemaakt tijdens het evenement op 25 juni.

Inschrijven kan nog

Er zijn twee afstanden waarvoor kan worden ingeschreven: 75km en 100km. De start is bij Fietsboetiek Bunnik en halverwege wordt een verzorgingspost ingericht. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op vers gebakken vis met een drankje van C-VIS. Inschrijven kan alleen via de website van Bunnik's Ride en niet op de dag zelf. Wielrenliefhebbers die graag willen meefietsen wordt dus aangeraden zich snel in te schrijven via www.bunniksride.nl.