Bunniks Mooiste 2017

23-07-2017, 07:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 september 2017, 17:00 tot 20:30

Locatie:

Langstraat bij 4, Bunnik
Dorpsplein
Bunnik

Doe mee aan de 6 km of 12 km - op de 6 km is er ook dit jaar een teamloop.Daarnaast is er voor kinderen van 4-12 jaar de 1 en 2 km Henk en Wil Kinderloop. Ouders kunnen natuurlijk meelopen. Start en finish zijn ook nu op het gezellige dorpsplein aan de Langstraat: een perfecte plek om elkaar na de zomervakantie weer tegen te komen. Het belooft weer een feestje te worden dat je niet mag missen. Zien we jou op 2 september aan de start?

Op het dorpsplein komt weer een springkussen voor de kinderen en is er allerlei lekkers verkrijgbaar; hamburgers, pannenkoeken, kibbeling en ijs. Pilatesdocente Renate Bredschneijder is nu al enthousiast om zowel kinderen als volwassenen vooraf mee te nemen in de warming-up,

en onze eigen DJ Soundpoel maakt het allemaal nóg vrolijker met zijn muziek!

Met nog 6 weken tot 2 september hier even een tussenstand:

- op 23 juli hebben zich 205 deelnemers ingeschreven

- ze komen uit 38 verschillende woonplaatsen in Nederland

- de jongste deelnemer is 4 jaar, de oudste 76 jaar

- de gemiddelde leeftijd is 34 jaar

- 53% van de inschrijvers is een man en 47% is een vrouw

- er hebben zich nu 5 teams ingeschreven

Heb jij je al ingeschreven? Je kunt direct inschrijven via inschrijven.nl

Gewoon lekker lopen of een parcoursrecord?

Wat is je doel voor Bunniks Mooiste 2017: gewoon lekker samen lopen in een mooie omgeving, of ga je voor een parcoursrecord? De behaalde records vind je bij Parcoursrecords. De winnaars van vorig jaar vind je bij winnaars 2016.

Je kunt online tegen gereduceerd tarief inschrijven tot en met 27 augustus (de zondag vóór de loop).Bij inschrijving tot en met 20 augustus komt je VOORNAAM op het startnummer.De na-inschrijving vindt plaats 's middags in de Witte Huisjes op 2 september.

Werkhoven Loopt

2 weken na Bunniks Mooiste wordt de 4e editie van Werkhoven Loopt gehouden.Werkhoven Loopt kent 4 afstanden: 1 en 2 km voor de kinderen, en de 5 en 10 km. Ook hier is een teamwedstrijd. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Werkhoven Loopt.

Tot slot: succes met je voorbereiding!